Gezond, lekker en verantwoord eten is een belangrijk onderdeel binnen de zorg. Dé Zeeuwse keuken is een samenwerking tussen Zorgstroom, ZorgSaam en De Eetgemak Groep. Zorgstroom en ZorgSaam zijn gespecialiseerd in het leveren van zorg in de breedste zin van het woord. Samen zijn Zorgstroom en ZorgSaam marktleider in het leveren van de beste zorg in de provincie Zeeland. Om deze reden worden de maaltijden voor De Zeeuwse Keuken speciaal bereid door de specialist in het bereiden van verse maaltijden: De Eetgemak Groep.

0

+

Maaltijden per week

Geleverd tot in de koelkast.

DZK-211102-6299-model
Over de Zeeuwse Keuken

Twee keer per week bezorgd en bereid met lekkere producten uit het seizoen.

Dé Zeeuwse Keuken is een regionale samenwerking tussen Zorgstroom, ZorgSaam en de Eetgemak Groep  met als belangrijkste doelstellingen:

  • Produceren & distribueren van de lekkerste verse maaltijden binnen de institutionele, intra,-en extramurale markt in de provincie Zeeland 
  • Creëren & onderhouden van duurzame verbindingen & relaties tussen organisaties met een Zeeuws karakter
  • Voorzien van lekkere, gezonde en gebruiksvriendelijke maaltijd en maaltijd onderdelen
Halal gecertificeerd

Tevens zijn wij in het bezit van het H.I.C. certificaat. Dit houdt in dat er in onze keukens, naast de geldende wettelijke voorschriften, wordt gelet of de gebruikte producten en de wijze van bereiding voldoen aan de halal richtlijnen.

Onze missie en visie

Verse maaltijden voor mensen die op zoek zijn naar gemak, smaak en variatie.

Bij De Zeeuwse Keuken draait alles om heerlijke maaltijden met een lokale twist, geleverd aan jouw deur.

Missie

Het is dan ook onze missie om impact te maken gedurende een volledige levensfase. Dit doen wij door het bereiden van verse gerechten op maat, met als uitgangspunt lekker, passend en gezond. Hiermee proberen wij een bijdrage te leveren op het gebied van preventie voor jong en oud.

Visie

Binnen Dé Zeeuwse Keuken geloven wij dat ieder mens - ongeacht leeftijd, gezondheid, dieet of persoonlijke voorkeur - elke dag opnieuw moet kunnen genieten van (overheerlijke) verse gerechten. Daarom hebben wij ons volledig gespecialiseerd in het vers bereiden van voedzame, passende gerechten voor klanten die zelf niet willen of kunnen koken voor hun gasten of henzelf met een sterke focus op de provincie Zeeland. Daarnaast werkt Dé Zeeuwse Keuken proactief aan het optimaal verbinden van diverse Zeeuwse organisaties​.

Onderdeel van de Eetgemak Groep

Onze passie voor lekker eten begon al in 1935

De Zeeuwse Keuken is trots onderdeel te zijn van de Eetgemak Groep, een organisatie met een rijke geschiedenis in het bereiden van verse voeding en het creëren van een positieve impact op mensen van alle leeftijden. Onze passie voor lekker eten begon al in 1935 en heeft zich ontwikkeld tot een dagelijkse bezigheid waarbij we ruim 40.000 mensen voorzien van heerlijke, gezonde maaltijden.

1935

Oprichting ....

Composition totals is very clean with nutrition.

2014

Diet Consultant

Composition totals is very clean with nutrition.

2016

Healthy Food

Composition totals is very clean with nutrition.

2022- heden

Overname De Zeeuwse Keuken

Composition totals is very clean with nutrition.

Waarom de Zeeuwse Keuken?

Leverancier uit de regio

Alle maaltijden worden voor u bereid met lekkere producten uit het seizoen. 

Bestel het proefpakket

Bestel vrijblijvend
een proefpakket voor maar €24,50